Vuoden 2015 tapahtumat ja koulutukset

9.6.2015

Syksylle tietoa aluetoimiston tapahtumista.

o   17.9.2015 klo 18.00 Kemin kulttuurikeskuksessa Tehyn puheenjohtajaa tapaamassa – jäsenilta, paikalla Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo. Kutsu liitteenä, sitä voi jakaa 15.6.2015 lähtien, kun ilmoittautumislinkki avautuu. Ilmoitus julkaistaan myös sekä kesäkuun että elokuun Tehy-lehdessä.

o   22.9.2015 Rovaniemen aluetoimistolla Vanhustyön jäsenilta etäyhteydellä Helsingistä. Mukaan voi osallistua myös muista videoneuvottelulaitteista. Ohjelma ja kutsu tulee elokuussa.

o   24.9.2015 käynnistyy Tehyn Rovaniemen aluetoimistolla esimiesten aamukahvitilaisuudet. Ensimmäisen tilaisuuden aiheena on Nuorten sairaanhoitajien työhön sitoutuminen – miten lähiesimies voi sitä edistää. Asiantuntijana Tehyn työvoimapoliittinen asiantuntija Mervi Flinkman etäyhteydellä. Tähänkin tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua muista videoneuvottelulaitteista. Kutsu lähetetään esimiesten sähköpostiin ja ammattiosastoille viikolla 24. Toivottavaa olisi, että näihin tilaisuuksiin pääsisivät mahdollisuuksiensa mukaan myös ammattiosastojen puheenjohtajat ja luottamusmiehet.

 

-          25. – 26.9. 2015 suunnitelmissa olleet ao varapj ja yhdysjäsenvastaavien koulutuspäivät on peruttu. Perusteena perumiselle on, että valtakunnallinen jäsenhankintakoulutus sisältää juuri samaa aihealuetta.

 

-          Rovaniemellä jäsenhankintakoulutus pidetään 10.10.2015 Ennakkotietoa liitteessä. Kutsu tulee elokuussa.

 

-          27.11.2015 on paikallisen edunvalvonnan päivä Rovaniemellä. Paikkana on Hotelli Pohjanhovi. Kutsu ja ohjelma siihen tulee lähempänä ko. ajankohtaa.

 

-          27.11.2015 on Tehy-toimijoiden (ao-hallitukset varajäsenineen ja luottamusmiehet + varat sekä tehyläiset työsuojeluvaltuutetut + varat, Tehy tutorit ja yhteistyöjäsenjärjestöjen yhteyshenkilöt) pikkujoulutapaaminen Hotelli Pohjanhovin runsaan joulupöydän antimien äärellä. Laittakaa ilta jo kalenteriin.

 

 

-          HET-toiminta jatkuu syksyllä entisellään. HET-ryhmät toimivat luottamusmiesten omana vertaisverkostona. Kuntapuolen HET-ryhmän vetäjän toimii plm Esa Rusanen ja yksityissektorin HET-ryhmän vetäjänä lm Aira Nurmi.